Fröberg & Lundholm Advokatbyrå söker nya medarbetare

Om oss

Fröberg & Lundholm Advokatbyrå är en ledande advokatbyrå inom mark- och miljörätt. Vi arbetar med allt från stora tillståndsprövningar och infrastrukturprojekt till mer specifika frågor inom mark- och miljörättens område – allt beroende på våra klienters behov. Vi representerar marknadsledande svensk och utländsk industri och arbetar i projekt i framkanten av den pågående energiomställningen och industrins utveckling av grön teknik. Även utredningsuppdrag, utbildningar i miljörätt och biträde vid utveckling av miljölagstiftningen både i Sverige och utomlands ligger inom ramen för våra uppdrag. Byrån har ett stort internationellt nätverk. Målsättningen är att ständigt tillhandahålla den främsta mark- och miljörättsliga rådgivningen på marknaden.

Vem är du?

Fröberg & Lundholm Advokatbyrå söker en eller flera biträdande jurister att ansluta till byrån. Byrån befinner sig i en spännande utvecklingsfas där vi ser en stadigt ökad efterfrågan på vår miljörättsliga rådgivning – nu söker vi dig som vill vara en del av denna resa!

Vi söker i huvudsak dig som arbetat något eller några år efter erlagd examen, men även mer seniora och självständiga kandidater är av intresse. Som sökande har du mycket goda formella meriter, en affärs- och lösningsorienterad inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du bör ha läst eller arbetat med mark- och miljörätt tidigare. Erfarenhet från advokatbyrå, bolag eller domstol/myndighet är meriterande.

Vad vi erbjuder

Vi kan erbjuda en modern arbetsplats i nyrenoverade sekelskifteslokaler i centrala Stockholm, med spännande uppdrag och god gemenskap. Vi lovar dig en brant utvecklingskurva i en miljö där du får möjlighet att arbeta nära några av landets främsta miljörättsadvokater. Hos oss får du snabbt växa i konsultrollen inom ett spännande rättsområde som ständigt utvecklas, på en arbetsplats som i mångt och mycket präglas av en inneboende entreprenörsanda.

Är du vår nästa kollega? Välkommen med din ansökan (CV, personligt brev samt betyg) till info@froberg-lundholm.se. Sista ansökningsdag är den 15 april 2024, men inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Tveka inte att höra av dig till Mikael Berglund och/eller Siri Strömberg om du har några frågor kring rekryteringsprocessen eller vad byrån har att erbjuda.

Mikael Berglund – 070 - 605 94 22

Siri Strömberg – 070 - 684 58 64

Vi ser fram emot din ansökan!